Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κοκκίνου – Μπόγρης σε νέα νυχτερινή έξοδο!
O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι πιο χαλαρό και ερωτευμένο από ποτέ!Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης δε χάνουν ευκαιρία να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι! Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Χατζίδου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Οι δυο τους, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, δε σταμάτησαν να είναι αγκαλιασμένοι και πιο τρυφεροί από ποτέ!

Κοκκίνου – Μπόγρης σε νέα νυχτερινή έξοδο!

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι πιο χαλαρό και ερωτευμένο από ποτέ!Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης δε χάνουν ευκαιρία να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι!

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Χατζίδου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Οι δυο τους, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, δε σταμάτησαν να είναι αγκαλιασμένοι και πιο τρυφεροί από ποτέ!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X