Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων
Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, για τα οποία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, μετέφερε φορτηγό πλοίο με σημαία Μολδαβίας, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου.Το φορτηγό πλοίο, που προσπάθησε να ξεφορτώσει μέρος του παράνομου φορτίου σε φουσκωτό σκάφος, ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη από άνδρες του Λιμενικού, ενώ συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί, μέλη του πληρώματος.Επίσης, συνελήφθησαν άλλοι δύο αλλοδαποί με φουσκωτό σκάφος, οι οποίοι είχαν πάει να παραλάβουν ποσότητα από το παράνομο φορτίο του πλοίου και προσπάθησαν να διαφύγουν.Σύμφωνα με το δηλωτικό φορτίο, το πλοίο μετέφερε 7.866 χαρτοκιβώτια, χωρίς νόμιμα παραστατικά. Επίσης, βρέθηκαν 80 δοχεία, με ποσότητα πετρελαίου 2.000 λίτρων, χωρίς και αυτά να έχουν τα νόμιμα παραστατικά.Οι λιμενικοί, βρήκαν πάνω στο φουσκωτό σκάφος, κούτες με λαθραία τσιγάρα, ενώ βρέθηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στη λιμενική αρχή Κεφαλλονιάς και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, για τα οποία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, μετέφερε φορτηγό πλοίο με σημαία Μολδαβίας, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου.

Το φορτηγό πλοίο, που προσπάθησε να ξεφορτώσει μέρος του παράνομου φορτίου σε φουσκωτό σκάφος, ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη από άνδρες του Λιμενικού, ενώ συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί, μέλη του πληρώματος.

Επίσης, συνελήφθησαν άλλοι δύο αλλοδαποί με φουσκωτό σκάφος, οι οποίοι είχαν πάει να παραλάβουν ποσότητα από το παράνομο φορτίο του πλοίου και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με το δηλωτικό φορτίο, το πλοίο μετέφερε 7.866 χαρτοκιβώτια, χωρίς νόμιμα παραστατικά. Επίσης, βρέθηκαν 80 δοχεία, με ποσότητα πετρελαίου 2.000 λίτρων, χωρίς και αυτά να έχουν τα νόμιμα παραστατικά.

Οι λιμενικοί, βρήκαν πάνω στο φουσκωτό σκάφος, κούτες με λαθραία τσιγάρα, ενώ βρέθηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στη λιμενική αρχή Κεφαλλονιάς και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X