Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επιχειρεί επαναπροσέγγιση Σεϊταρίδη
Το ρευστό που φέρνει η πώληση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ (είτε τα χρήματα είναι 3+1 εκατ. ευρώ όπως ισχυρίζονται στον Παναθηναϊκό είτε λιγότερα όπως γράφουν αρκετές αγγλικές ιστοσελίδες) είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη.Τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Νταμπίζας επιχειρεί να επαναπροσεγγίσει τον Σεϊταρίδη, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό. Είναι φανερό ότι ο Γιούρκας έχει εκνευριστεί με τη στάση του Παναθηναϊκού και αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του στο εξωτερικό. Οι Πράσινοι, όμως, δείχνουν διάθεση να τον ικανοποιήσουν οικονομικά και να του δείξουν πόσο πολύ τον θέλουν.Περισσότερα στο pamesports.gr

Επιχειρεί επαναπροσέγγιση Σεϊταρίδη

Το ρευστό που φέρνει η πώληση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ (είτε τα χρήματα είναι 3+1 εκατ. ευρώ όπως ισχυρίζονται στον Παναθηναϊκό είτε λιγότερα όπως γράφουν αρκετές αγγλικές ιστοσελίδες) είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Νταμπίζας επιχειρεί να επαναπροσεγγίσει τον Σεϊταρίδη, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό. Είναι φανερό ότι ο Γιούρκας έχει εκνευριστεί με τη στάση του Παναθηναϊκού και αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του στο εξωτερικό. Οι Πράσινοι, όμως, δείχνουν διάθεση να τον ικανοποιήσουν οικονομικά και να του δείξουν πόσο πολύ τον θέλουν.

Περισσότερα στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X