Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην καλή του διασκέδασε ο Σάββας Γκέντζογλου
Ο Σάββας Γκέντζογλου παρακολούθησε την Πέμπτη το βράδυ, πρώτο τραπέζι πίστα, το πρόγραμμα της Αγγελικής Ηλιάδη σε κλαμπ της παραλιακής!Η Αγγελική Ηλιάδη του αφιέρωνε τραγούδια και ο ποδοσφαιριστής ανταπέδιδε με βλέμμα όλο νόημα! Φαίνεται πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι!!Η αλήθεια είναι πως από τότε που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους που ξεκίνησε διαδικτυακά, τους βλέπουμε συνέχεια μαζί!Υπενθυμίζεται ότι μετά το κρυφτούλι πρώτη η Αγγλική Ηλιάδη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή. "Είναι φυσιολογικό πλέον. Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε, από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή! Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη. Δε έχω να δηλώσω τίποτα παραπάνω, και δεν με αφορά τι θα πει ο ένας και ο άλλος!

Στην καλή του διασκέδασε ο Σάββας Γκέντζογλου

Ο Σάββας Γκέντζογλου παρακολούθησε την Πέμπτη το βράδυ, πρώτο τραπέζι πίστα, το πρόγραμμα της Αγγελικής Ηλιάδη σε κλαμπ της παραλιακής!

Η Αγγελική Ηλιάδη του αφιέρωνε τραγούδια και ο ποδοσφαιριστής ανταπέδιδε με βλέμμα όλο νόημα! Φαίνεται πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι!!

Η αλήθεια είναι πως από τότε που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους που ξεκίνησε διαδικτυακά, τους βλέπουμε συνέχεια μαζί!

Υπενθυμίζεται ότι μετά το κρυφτούλι πρώτη η Αγγλική Ηλιάδη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή. "Είναι φυσιολογικό πλέον. Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε, από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή! Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη. Δε έχω να δηλώσω τίποτα παραπάνω, και δεν με αφορά τι θα πει ο ένας και ο άλλος!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X