Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θερινό σχολείο νανοτεχολογίας στη Θεσσαλονίκη
Είναι ένα σχολείο πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Σε αυτό σχολείο, το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό, οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και παρόλο που δεν θα κληθούν να γράψουν εξετάσεις, ωστόσο αν χρειαζόταν να το πράξουν σίγουρα θα προέκυπταν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Πρόκειται για τα θερινό σχολείο νανοτεχνολογίας, στο οποίο για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν τρεις μαθητές Λυκείου, ενώ παράλληλα άλλοι 40 φοιτητές από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα και να έρθουν σε επαφή με την τελευταία εξέλιξη της έρευνας στον τομέα που τους ενδιαφέρει. Το θερινό σχολείο αυτό, διοργανώνεται στο πλαίσιο του πολυγεγονότος Nanotexnology 2013 και το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα το πρωί. Έτσι, από σήμερα και για την περίοδο μέχρι τις 13 Ιουλίου η Θεσσαλονίκη τίθεται στο επίκεντρο των παγκόσμιων επιστημονικών εξελίξεων, αφού κατά τις εργασίες του πολυγεγονότος Nanotexnology 2013 πρόκειται να αναδειχθούν τα τελευταία νέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας, ενώ θα παρουσιαστούν 40 ευρωπαϊκά προγράμματα με χρηματοδότηση για έρευνα της τάξης των 8-10 εκατ. ευρώ έκαστο. Στη διάρκεια του Nanotexnology 2013 θα γίνουν 780 παρουσιάσεις από 55 χώρες του κόσμου, ενώ δυναμικό "παρών

Θερινό σχολείο νανοτεχολογίας στη Θεσσαλονίκη

Είναι ένα σχολείο πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Σε αυτό σχολείο, το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό, οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και παρόλο που δεν θα κληθούν να γράψουν εξετάσεις, ωστόσο αν χρειαζόταν να το πράξουν σίγουρα θα προέκυπταν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Πρόκειται για τα θερινό σχολείο νανοτεχνολογίας, στο οποίο για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν τρεις μαθητές Λυκείου, ενώ παράλληλα άλλοι 40 φοιτητές από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα και να έρθουν σε επαφή με την τελευταία εξέλιξη της έρευνας στον τομέα που τους ενδιαφέρει. Το θερινό σχολείο αυτό, διοργανώνεται στο πλαίσιο του πολυγεγονότος Nanotexnology 2013 και το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα το πρωί.

Έτσι, από σήμερα και για την περίοδο μέχρι τις 13 Ιουλίου η Θεσσαλονίκη τίθεται στο επίκεντρο των παγκόσμιων επιστημονικών εξελίξεων, αφού κατά τις εργασίες του πολυγεγονότος Nanotexnology 2013 πρόκειται να αναδειχθούν τα τελευταία νέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας, ενώ θα παρουσιαστούν 40 ευρωπαϊκά προγράμματα με χρηματοδότηση για έρευνα της τάξης των 8-10 εκατ. ευρώ έκαστο.

Στη διάρκεια του Nanotexnology 2013 θα γίνουν 780 παρουσιάσεις από 55 χώρες του κόσμου, ενώ δυναμικό «παρών

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X