Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εκρήξεις βαγονιών στον Καναδά
Η εταιρεία Montreal, Maine Atlantic Railway ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τις αναφορές που έχουν μεταβιβαστεί σε αυτήν υπάρχει ένας αριθμός νεκρών και τραυματιών, μετά από τον εκτροχιασμό του εμπορευματικού συρμού που μετέφερε αργό πετρέλαιο και πετροχημικά προϊόντα. Ορισμένα από τα βαγόνια του τρένου εξερράγησαν στο κέντρο της μικρής καναδικής πόλης Λακ-Μεγκαντίκ στο Κεμπέκ προκαλώντας τον άγνωστο αριθμό των θυμάτων σύμφωνα με την σιδηροδρομική εταιρεία. Σε ανακοίνωση της η σιδηροδρομική εταιρεία ανέφερε ότι το τρένο είχε σταματήσει για την αλλαγή της βάρδιας, σε ένα σημείο 11 χιλιόμετρα δυτικά του Λακ- Μεγκαντίκ. Το τρένο, χωρίς μηχανοδηγό, άρχισε να κινείται άγνωστο πώς προς την μικρή επαρχιακή πόλη, όπου τελικά εκτροχιάστηκε. Η Montreal, Maine Atlantic Railway δεν ανέφερε γιατί και πως το τρένο μετακινήθηκε, και αναμένει να ανακτήσει τον καταγραφέα των δρομολογίων της αμαξοστοιχίας,- κάτι σαν το μαύρο κουτί των αεροπλάνων - για να υπάρξει πιθανή απάντηση στα αίτια του σοβαρού σιδηροδρομικού δυστυχήματος. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκρήξεις βαγονιών στον Καναδά

Η εταιρεία Montreal, Maine & Atlantic Railway ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τις αναφορές που έχουν μεταβιβαστεί σε αυτήν υπάρχει ένας αριθμός νεκρών και τραυματιών, μετά από τον εκτροχιασμό του εμπορευματικού συρμού που μετέφερε αργό πετρέλαιο και πετροχημικά προϊόντα.

Ορισμένα από τα βαγόνια του τρένου εξερράγησαν στο κέντρο της μικρής καναδικής πόλης Λακ-Μεγκαντίκ στο Κεμπέκ προκαλώντας τον άγνωστο αριθμό των θυμάτων σύμφωνα με την σιδηροδρομική εταιρεία. Σε ανακοίνωση της η σιδηροδρομική εταιρεία ανέφερε ότι το τρένο είχε σταματήσει για την αλλαγή της βάρδιας, σε ένα σημείο 11 χιλιόμετρα δυτικά του Λακ- Μεγκαντίκ. Το τρένο, χωρίς μηχανοδηγό, άρχισε να κινείται άγνωστο πώς προς την μικρή επαρχιακή πόλη, όπου τελικά εκτροχιάστηκε.

Η Montreal, Maine & Atlantic Railway δεν ανέφερε γιατί και πως το τρένο μετακινήθηκε, και αναμένει να ανακτήσει τον καταγραφέα των δρομολογίων της αμαξοστοιχίας,- κάτι σαν το μαύρο κουτί των αεροπλάνων – για να υπάρξει πιθανή απάντηση στα αίτια του σοβαρού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X