Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Χωρίς τη Ναταλία το "Μες την καλή χαρά"
Από το πλατό της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά" έλειπε σήμερα η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, με έντονες ημικρανίες κι έτσι δεν μποούσε να εμφανιστεί στην εκπομπή της οποίας είναι κεντρική παρουσιάστρια με μεγάλη επιτυχία!Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την ώρα που είχαν κομμωτή στο πλατό είπε:"Σήμερα είμαι μόνη μου με τρεις άντρες", ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος, όταν κέρδισε σε ένα από τα απιχνίδια που παίζουν είπε με χιούμορ:"Ευχαριστώ τη Ναταλία που λείπει και κατάφερα να κερδίσω". Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Χωρίς τη Ναταλία το "Μες την καλή χαρά"

Από το πλατό της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» έλειπε σήμερα η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, με έντονες ημικρανίες κι έτσι δεν μποούσε να εμφανιστεί στην εκπομπή της οποίας είναι κεντρική παρουσιάστρια με μεγάλη επιτυχία!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την ώρα που είχαν κομμωτή στο πλατό είπε:»Σήμερα είμαι μόνη μου με τρεις άντρες», ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος, όταν κέρδισε σε ένα από τα απιχνίδια που παίζουν είπε με χιούμορ:»Ευχαριστώ τη Ναταλία που λείπει και κατάφερα να κερδίσω». Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X