Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι «καυτοί» διάλογοι στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Ιδιαιτέρως σκληροί και απαιτητικοί εμφανίστηκαν στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση οι εκπρόσωποι των δανειστών. Ζητούσαν απολύσεις εργαζομένων εδώ και τώρα ενώ αμφισβήτησαν ευθέως και τις προθέσεις του νέου υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής οι διάλογοι μεταξύ των δύο πλευρών δείχνουν και το βαρύ κλίμα που επικράτησε μεταξύ των δύο πλευρών. Ματίας Μορς: "Μας τα έχουν πει και άλλοι υπουργοί αυτά πριν από εσάς

Οι «καυτοί» διάλογοι στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Ιδιαιτέρως σκληροί και απαιτητικοί εμφανίστηκαν στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση οι εκπρόσωποι των δανειστών. Ζητούσαν απολύσεις εργαζομένων εδώ και τώρα ενώ αμφισβήτησαν ευθέως και τις προθέσεις του νέου υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής οι διάλογοι μεταξύ των δύο πλευρών δείχνουν και το βαρύ κλίμα που επικράτησε μεταξύ των δύο πλευρών.

Ματίας Μορς: «Μας τα έχουν πει και άλλοι υπουργοί αυτά πριν από εσάς

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X