Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΚΚΕ:Ο λαός έχει πληρώσει πανάκριβα τις ιδέες των εκπροσώπων του κεφαλαίου
Σε σχόλιό του για την ομιλία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, το γραφείο τύπου του ΚΚΕ αναφέρει: "Η αποθέωση του ευρωενωσιακού μονόδρομου και της ανάπτυξης με σκοπό το κέρδος, ο νόμος της καπιταλιστικής ζούγκλας και το μίσος προς τους λαϊκούς αγώνες, είναι οι ιδέες που επιστρατεύει το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι για να υποτάξουν το λαό στη βαρβαρότητα, που γεννά ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης και η ενσωμάτωση της Ελλάδας στην ΕΕ. Ο λαός

ΚΚΕ:Ο λαός έχει πληρώσει πανάκριβα τις ιδέες των εκπροσώπων του κεφαλαίου

Σε σχόλιό του για την ομιλία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, το γραφείο τύπου του ΚΚΕ αναφέρει: «Η αποθέωση του ευρωενωσιακού μονόδρομου και της ανάπτυξης με σκοπό το κέρδος, ο νόμος της καπιταλιστικής ζούγκλας και το μίσος προς τους λαϊκούς αγώνες, είναι οι ιδέες που επιστρατεύει το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι για να υποτάξουν το λαό στη βαρβαρότητα, που γεννά ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης και η ενσωμάτωση της Ελλάδας στην ΕΕ.

Ο λαός

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X