Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μεγάλη φωτιά σε συνοικία του Άργους
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στις παρυφές της πόλης του Άργους και συγκεκριμένα στην περιοχή Άκοβα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6 περίπου το απόγευμα και κινδύνευσαν, άμεσα, τόσο το μοναστήρι της Γεννήσεως του Χριστού όσο και σπίτια στην περιοχή Συνοικισμός του Αργους.Η φωτιά εκδηλώνεται στο λόφο πίσω από το γήπεδο της πόλης και στη μάχη της κατάσβεσης ενεργούν δυνάμεις απ όλη την Πελοπόννησο ενώ ήδη επιχειρούν, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Πελοποννήσου, αρχιπύραρχο Κώστα Γιόβα, 20 πυροσβεστικά οχήματα με 40 άνδρες, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, υδροφόρες των δήμων της περιοχής, εθελοντές πολίτες, ενώ ρίψεις νερού έκαναν 5 καναντέρ και 2 πεζετέλ. Η φωτιά χαρακτηρίζεται επικίνδυνη γιατί βρίσκεται στις παρυφές της πόλης.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεγάλη φωτιά σε συνοικία του Άργους

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στις παρυφές της πόλης του Άργους και συγκεκριμένα στην περιοχή Άκοβα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6 περίπου το απόγευμα και κινδύνευσαν, άμεσα, τόσο το μοναστήρι της Γεννήσεως του Χριστού όσο και σπίτια στην περιοχή Συνοικισμός του Αργους.

Η φωτιά εκδηλώνεται στο λόφο πίσω από το γήπεδο της πόλης και στη μάχη της κατάσβεσης ενεργούν δυνάμεις απ’ όλη την Πελοπόννησο ενώ ήδη επιχειρούν, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Πελοποννήσου, αρχιπύραρχο Κώστα Γιόβα, 20 πυροσβεστικά οχήματα με 40 άνδρες, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, υδροφόρες των δήμων της περιοχής, εθελοντές πολίτες, ενώ ρίψεις νερού έκαναν 5 καναντέρ και 2 πεζετέλ. Η φωτιά χαρακτηρίζεται επικίνδυνη γιατί βρίσκεται στις παρυφές της πόλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X