Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αλλαγές στον Δήμο Σάμου
Χρειάστηκε να υπάρξει δεύτερη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της Σάμου, για να εκλεγεί, νέος Γραμματέας, μετά την παραίτηση-ανεξαρτητοποίηση του προηγούμενου γραμματέα, Κώστα Αμυρσώνη.Κατά την συνεδρίαση της 5ης Ιουλίου, η μείζονα αντιπολίτευση πρότεινε, την υποψηφιότητα του Ελισσαίου Μαυρατζώτη, για το αξίωμα του Γραμματέα,ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Στην πρώτη και δεύτερη ψηφοφορία οι ψήφοι ήταν 11-17 (θετικές-λευκά) ενώ στην τρίτη ψηφοφορία 15-14 υπέρ της εκλογής του Μαυρατζώτη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή του, υποσχέθηκε να συμβάλει με την παρουσία του στην ενότητα του δημοτικού συμβουλίου.Στη συνέχεια συζητήθηκαν προ ημερησίας διάταξης θέματα και τα χαρακτηρισμένα, ως επείγοντα της ημερήσιας διάταξης. Τα υπόλοιπα από τα 39 θέματα της πρώτης συνεδρίασης, παραπέμφθηκαν για αργότερα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αλλαγές στον Δήμο Σάμου

Χρειάστηκε να υπάρξει δεύτερη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της Σάμου, για να εκλεγεί, νέος Γραμματέας, μετά την παραίτηση-ανεξαρτητοποίηση του προηγούμενου γραμματέα, Κώστα Αμυρσώνη.

Κατά την συνεδρίαση της 5ης Ιουλίου, η μείζονα αντιπολίτευση πρότεινε, την υποψηφιότητα του Ελισσαίου Μαυρατζώτη, για το αξίωμα του Γραμματέα,ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Στην πρώτη και δεύτερη ψηφοφορία οι ψήφοι ήταν 11-17 (θετικές-λευκά) ενώ στην τρίτη ψηφοφορία 15-14 υπέρ της εκλογής του Μαυρατζώτη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή του, υποσχέθηκε να συμβάλει με την παρουσία του στην ενότητα του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν προ ημερησίας διάταξης θέματα και τα χαρακτηρισμένα, ως επείγοντα της ημερήσιας διάταξης. Τα υπόλοιπα από τα 39 θέματα της πρώτης συνεδρίασης, παραπέμφθηκαν για αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X