Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ερώτηση Κακλαμάνη για το δημοσίευμα της Realnews για τον ΕΟΠΥΥ
Στη Βουλή φέρνει ο Νικήτας Κακλαμάνης το δημοσίευμα της Realnews που αποκάλυψε το απόρρητο σχέδιο της ομάδας Ράιχενμπαχ για τον ΕΟΠΥΥ και το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.Με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής ΝΔ ζητεί να ενημερωθεί αν ισχύει το δημοσίευμα της εφημερίδας. Επίσης, καλεί τον υπουργό να απαντήσει αν οι όποιες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ θα περάσουν από τη Βουλή προς έγκριση και τέλος ζητεί την κατάθεση της εισήγησης της task force, που αναφέρεται στο δημοσίευμα.Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:"ΟΝΟΜΑ - ΕΠΩΝΥΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: Νικήτας Κακλαμάνης ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Νέα Δημοκρατία ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Α ΑθηνώνΕΡΩΤΗΣΗ και Α.Κ.Ε.ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Υγείας, κ. Άδωνι ΓεωργιάδηΘΕΜΑ: "Δημοσίευμα "Real News

Ερώτηση Κακλαμάνη για το δημοσίευμα της Realnews για τον ΕΟΠΥΥ

Στη Βουλή φέρνει ο Νικήτας Κακλαμάνης το δημοσίευμα της Realnews που αποκάλυψε το απόρρητο σχέδιο της ομάδας Ράιχενμπαχ για τον ΕΟΠΥΥ και το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.

Με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής ΝΔ ζητεί να ενημερωθεί αν ισχύει το δημοσίευμα της εφημερίδας. Επίσης, καλεί τον υπουργό να απαντήσει αν οι όποιες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ θα περάσουν από τη Βουλή προς έγκριση και τέλος ζητεί την κατάθεση της εισήγησης της task force, που αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

"ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: Νικήτας Κακλαμάνης

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Νέα Δημοκρατία

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Α’ Αθηνών

ΕΡΩΤΗΣΗ και Α.Κ.Ε.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη

ΘΕΜΑ: "Δημοσίευμα "Real News

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X