Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Ένας καλός τρόπος που μπορούμε να ακολουθήσουμε»
H απόφαση για τον τρόπο καταβολής της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα θα ληφθεί σήμερα από τους υπουργούς οικονομικών του ευρώ μετά τη συμφωνία που υπάρχει σε τεχνικό επίπεδο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει εκταμίευση της τμηματικά σε υποδόσεις.Σύμφωνα με τον Σ. Ο' Κόνορ, υπάρχει ήδη ανάλογο προηγούμενο καθώς στις δύο προηγούμενες αξιολογήσεις οι δόσεις καταβλήθηκαν σε υποδόσεις και είναι "ένας καλός τρόπος που μπορούμε να ακολουθήσουμε".

«Ένας καλός τρόπος που μπορούμε να ακολουθήσουμε»

H απόφαση για τον τρόπο καταβολής της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα θα ληφθεί σήμερα από τους υπουργούς οικονομικών του ευρώ μετά τη συμφωνία που υπάρχει σε τεχνικό επίπεδο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει εκταμίευση της τμηματικά σε υποδόσεις.

Σύμφωνα με τον Σ. Ο’ Κόνορ, υπάρχει ήδη ανάλογο προηγούμενο καθώς στις δύο προηγούμενες αξιολογήσεις οι δόσεις καταβλήθηκαν σε υποδόσεις και είναι "ένας καλός τρόπος που μπορούμε να ακολουθήσουμε".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X