Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / H «πόρτα» του Μπαλασόπουλου στον Λαφαζάνη
Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών με την ΠΟΕ ΟΤΑ, έκανε την εμφάνιση του στον 3ο όροφο του υπουργείου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης ο οποίος θέλησε και αυτός να παραβρεθεί στις συνομιλίες. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος ήταν αρνητικός με την παρουσία ενός πολιτικού προσώπου μέσα στην αίθουσα και έστειλε μάλιστα μέλος του προεδρείου προκειμένου να ενημερώσει τον Π. Λαφαζάνη ότι δεν επιθυμεί το συνδικαλιστικό όργανο να παραβρεθεί στην σύσκεψη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε για λίγο συνομίλησε με τους δημοσιογράφους και αποχώρησε

H «πόρτα» του Μπαλασόπουλου στον Λαφαζάνη

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών με την ΠΟΕ – ΟΤΑ, έκανε την εμφάνιση του στον 3ο όροφο του υπουργείου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης ο οποίος θέλησε και αυτός να παραβρεθεί στις συνομιλίες.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος ήταν αρνητικός με την παρουσία ενός πολιτικού προσώπου μέσα στην αίθουσα και έστειλε μάλιστα μέλος του προεδρείου προκειμένου να ενημερώσει τον Π. Λαφαζάνη ότι δεν επιθυμεί το συνδικαλιστικό όργανο να παραβρεθεί στην σύσκεψη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε για λίγο συνομίλησε με τους δημοσιογράφους και αποχώρησε

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X