Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων στην Πάτρα
Αυξήθηκε ο αριθμός των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συγκριτικά με τον Ιούνιο του 2012.Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της αστυνομίας, τον περασμένο Ιούνιο σημειώθηκαν 9 θανατηφόρα τροχαία, έναντι 6 τον Ιούνιο του 2012, 6 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμων, έναντι 13 τον περσινό Ιούνιο και 30 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμων, έναντι 24 τον Ιούνιο του 2012.Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ήταν η υπερβολική ταχύτητα, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η μη τήρηση της απόστασης ασφαλείας κ.ά.Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο έγιναν 8.611 έλεγχοι αλκοτέστ και διαπιστώθηκαν 286 παραβάσεις. Ακόμη το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν εκτός των άλλων 5.347 επικίνδυνες παραβάσεις, εκ των οποίων 3.232 για υπερβολική ταχύτητα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων στην Πάτρα

Αυξήθηκε ο αριθμός των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συγκριτικά με τον Ιούνιο του 2012.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της αστυνομίας, τον περασμένο Ιούνιο σημειώθηκαν 9 θανατηφόρα τροχαία, έναντι 6 τον Ιούνιο του 2012, 6 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμων, έναντι 13 τον περσινό Ιούνιο και 30 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμων, έναντι 24 τον Ιούνιο του 2012.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ήταν η υπερβολική ταχύτητα, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η μη τήρηση της απόστασης ασφαλείας κ.ά.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο έγιναν 8.611 έλεγχοι αλκοτέστ και διαπιστώθηκαν 286 παραβάσεις. Ακόμη το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν εκτός των άλλων 5.347 επικίνδυνες παραβάσεις, εκ των οποίων 3.232 για υπερβολική ταχύτητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X