Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Μουσουλμανική Αδελφότητα καλεί σε νέες διαδηλώσεις
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι ισλαμιστές σύμμαχοί της κάλεσαν σε νέες διαδηλώσεις, την ημέρα που 51 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κάιρο όταν άνδρες του στρατού και της αστυνομίας άνοιξαν πυρ εναντίον υποστηρικτών του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τις ένοπλες δυνάμεις. Οι υποστηρικτές του ισλαμιστή προέδρου επέρριψαν την ευθύνη στο στρατό για τη σφαγή έξω από το αρχηγείο της Ρεπουμπλικανικής φρουράς όπου πιστεύεται ότι κρατείται ο πρώην πρόεδρος, που ανατράπηκε την Τετάρτη. Ο στρατός ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του αμύνθηκαν όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο στρατόπεδο. "Σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του στρατιωτικού πραξικοπήματος το οποίο ακολούθησαν κατασταλτικές ενέργειες, που αποκορυφώθηκαν από τη σφαγή που διέπραξε η Ρεπουμπλικανική Φρουρά τα ξημερώματα, καλούμε όλους τους πολίτες και τον τιμημένο λαό [της Αιγύπτου] να διαδηλώσει σε όλη την Αίγυπτο

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα καλεί σε νέες διαδηλώσεις

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι ισλαμιστές σύμμαχοί της κάλεσαν σε νέες διαδηλώσεις, την ημέρα που 51 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κάιρο όταν άνδρες του στρατού και της αστυνομίας άνοιξαν πυρ εναντίον υποστηρικτών του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τις ένοπλες δυνάμεις.

Οι υποστηρικτές του ισλαμιστή προέδρου επέρριψαν την ευθύνη στο στρατό για τη σφαγή έξω από το αρχηγείο της Ρεπουμπλικανικής φρουράς όπου πιστεύεται ότι κρατείται ο πρώην πρόεδρος, που ανατράπηκε την Τετάρτη. Ο στρατός ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του αμύνθηκαν όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο στρατόπεδο.

«Σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του στρατιωτικού πραξικοπήματος το οποίο ακολούθησαν κατασταλτικές ενέργειες, που αποκορυφώθηκαν από τη σφαγή που διέπραξε η Ρεπουμπλικανική Φρουρά τα ξημερώματα, καλούμε όλους τους πολίτες και τον τιμημένο λαό [της Αιγύπτου] να διαδηλώσει σε όλη την Αίγυπτο

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X