Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αισιόδοξος ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας για νέα συμφωνία με την Τρόικα
Την πεποίθηση ότι, η Ρουμανία θα επιτύχει μια νέα (δανειοδοτική) συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Παγκόσμια Τράπεζα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας, Βίκτορ Πόντα.Υπογράμμισε δε, ότι η επίσκεψη της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ στο Βουκουρέστι στις 15 και 16 Ιουλίου αποτελεί ένα "ξεκάθαρο μήνυμα" προς την κατεύθυνση επίτευξης αυτού του στόχου.Εξάλλου, στις 15 Ιουλίου αναμένεται στη ρουμανική πρωτεύουσα και αποστολή του ΔΝΤ που θα έχει συνομιλίες με Ρουμάνους αξιωματούχους για τεχνικά ζητήματα, είπε ο κ. Πόντα. Η παρουσία της κ. Λαγκάρντ στο Βουκουρέστι δεν συνδέεται άμεσα και επίσημα με μια νέα συμφωνία, αλλά, θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το θέμα αυτό, τόνισε ο Ρουμάνος πρωθυπουργός.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αισιόδοξος ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας για νέα συμφωνία με την Τρόικα

Την πεποίθηση ότι, η Ρουμανία θα επιτύχει μια νέα (δανειοδοτική) συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Παγκόσμια Τράπεζα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας, Βίκτορ Πόντα.

Υπογράμμισε δε, ότι η επίσκεψη της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ στο Βουκουρέστι στις 15 και 16 Ιουλίου αποτελεί ένα «ξεκάθαρο μήνυμα» προς την κατεύθυνση επίτευξης αυτού του στόχου.

Εξάλλου, στις 15 Ιουλίου αναμένεται στη ρουμανική πρωτεύουσα και αποστολή του ΔΝΤ που θα έχει συνομιλίες με Ρουμάνους αξιωματούχους για τεχνικά ζητήματα, είπε ο κ. Πόντα. Η παρουσία της κ. Λαγκάρντ στο Βουκουρέστι δεν συνδέεται άμεσα και επίσημα με μια νέα συμφωνία, αλλά, θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το θέμα αυτό, τόνισε ο Ρουμάνος πρωθυπουργός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X