Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ντάϊσελμπλουμ: Η Ελλάδα εξέρχεται σταδιακά από την κρίση
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα εξέρχεται σταδιακά από την κρίση, καθώς ο προϋπολογισμός εκτελείται πολύ ικανοποιητικά, η οικονομία ανακάμπτει και υπάρχουν προσδοκίες για ανάπτυξη το 2014, εξέφρασε ο επικεφαλής της ευρωζώνης Γιερούν Ντάϊσελμπλουμ σήμερα στις Βρυξέλλες. Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Eurogroup τόνισε ότι πρόκειται για εντυπωσιακή ανάκαμψη αλλά παράλληλα όπως είπε θα απαιτηθούν περαιτέρω μεταρρυθμίσεις. Σύμφωνα με τον Γ. Ντάισελμπλουμ, οι μεταρρυθμίσεις αυτές είναι δύσκολες και απαιτητικές αλλά απαραίτητες για τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας και για να καταστεί πιο ανταγωνιστική η Ελλάδα. Ο Γ.Ντάισελμπλουμ εξέφρασε τέλος την αισιοδοξία του για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση με διαρθρωτικούς όρους. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ντάϊσελμπλουμ: Η Ελλάδα εξέρχεται σταδιακά από την κρίση

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα εξέρχεται σταδιακά από την κρίση, καθώς ο προϋπολογισμός εκτελείται πολύ ικανοποιητικά, η οικονομία ανακάμπτει και υπάρχουν προσδοκίες για ανάπτυξη το 2014, εξέφρασε ο επικεφαλής της ευρωζώνης Γιερούν Ντάϊσελμπλουμ σήμερα στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Eurogroup τόνισε ότι πρόκειται για εντυπωσιακή ανάκαμψη αλλά παράλληλα όπως είπε θα απαιτηθούν περαιτέρω μεταρρυθμίσεις.

Σύμφωνα με τον Γ. Ντάισελμπλουμ, οι μεταρρυθμίσεις αυτές είναι δύσκολες και απαιτητικές αλλά απαραίτητες για τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας και για να καταστεί πιο ανταγωνιστική η Ελλάδα. Ο Γ.Ντάισελμπλουμ εξέφρασε τέλος την αισιοδοξία του για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση με διαρθρωτικούς όρους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X