Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την απόφαση του Eurogroup
Με ανακοίνωσή της η Αγίου Κωνσταντίνου σχολιάζει τις αποφάσεις του Eurogroup. Το περιεχόμενό της: Η συνέχιση της χρηματοδότησης είναι απαραίτητη για τη χώρα. H υποχώρηση, όμως, σε πιέσεις όπως έγινε με τη σύνδεση της κινητικότητας με απολύσεις στο δημόσιο τομέα, την υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την περαιτέρω φορολόγηση, επιδεινώνουν την κατάσταση της κοινωνίας. Η υποχώρηση στις πιέσεις που ασκούνται από την τρόικα διατηρεί τα λάθη του προγράμματος προσαρμογής και της οικονομικής πολιτικής και αντικειμενικά οδηγεί στη λήψη νέων μέτρων σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων. Έτσι η πραγματική οικονομία δεν ανακάμπτει. Αυτό που χρειάζεται είναι η προώθηση ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που θα εκσυγχρονίσουν το κράτος και θα καταπολεμήσουν τη φοροδιαφυγή και τη σπατάλη των δημόσιων πόρων, μαζί με τη διεκδίκηση αλλαγών στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την απόφαση του Eurogroup

Με ανακοίνωσή της η Αγίου Κωνσταντίνου σχολιάζει τις αποφάσεις του Eurogroup.

Το περιεχόμενό της:

Η συνέχιση της χρηματοδότησης είναι απαραίτητη για τη χώρα. H υποχώρηση, όμως, σε πιέσεις όπως έγινε με τη σύνδεση της κινητικότητας με απολύσεις στο δημόσιο τομέα, την υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την περαιτέρω φορολόγηση, επιδεινώνουν την κατάσταση της κοινωνίας.

Η υποχώρηση στις πιέσεις που ασκούνται από την τρόικα διατηρεί τα λάθη του προγράμματος προσαρμογής και της οικονομικής πολιτικής και αντικειμενικά οδηγεί στη λήψη νέων μέτρων σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων. Έτσι η πραγματική οικονομία δεν ανακάμπτει.

Αυτό που χρειάζεται είναι η προώθηση ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που θα εκσυγχρονίσουν το κράτος και θα καταπολεμήσουν τη φοροδιαφυγή και τη σπατάλη των δημόσιων πόρων, μαζί με τη διεκδίκηση αλλαγών στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X