Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ρουζ ανάλογα με την επιδερμίδα σας
Όσον αφορά για το μακιγιάζ σας το καλοκαίρι, οι ειδικοί, συστήνουν δύο πολύ σημαντικές τάσεις: έντονα χείλη ή χρωματιστά μάτια. Το ζήτημα, όμως, που απασχολεί περισσότερο μια γυναίκα είναι η απόχρωση του ρουζ με την οποία θα ταιριάξει το υπόλοιπο μακιγιάζ της. Και επειδή οι αποχρώσεις των ρουζ είναι πολλές, το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, σας βοηθάει να διαλέξετε απόχρωση ανάλογα με την επιδερμίδα σας.Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες: Μπορεί το ροζ ρουζ να μην είναι το πλέον καλοκαιρινό χρώμα, ωστόσο είναι μια πολύ καλή επιλογή αν έχετε λευκή επιδερμίδα. Για να κάνετε το ροζ ρουζ σας να δείχνει πιο καλοκαιρινό, επιλέξτε ένα με κόκκους λάμψης. Πολύ καλό αποτέλεσμα δίνουν και τα compact ρουζ αρκεί να τα δουλέψετε σωστά με τις άκρες των δαχτύλων σας και να κάνετε σωστό σβήσιμο.Σκούρες επιδερμίδες: Όσο μαυρίζετε τόσο πρέπει να καταφεύγετε σε κοραλί και ροζ- κοραλί τόνους ρουζ. Αν, λοιπόν, η επιδερμίδα σας δείχνει τροπική υποκύψτε σε αυτά τα χρώματα και "ντύστε

Ρουζ ανάλογα με την επιδερμίδα σας

Όσον αφορά για το μακιγιάζ σας το καλοκαίρι, οι ειδικοί, συστήνουν δύο πολύ σημαντικές τάσεις: έντονα χείλη ή χρωματιστά μάτια. Το ζήτημα, όμως, που απασχολεί περισσότερο μια γυναίκα είναι η απόχρωση του ρουζ με την οποία θα ταιριάξει το υπόλοιπο μακιγιάζ της. Και επειδή οι αποχρώσεις των ρουζ είναι πολλές, το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, σας βοηθάει να διαλέξετε απόχρωση ανάλογα με την επιδερμίδα σας.

Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες: Μπορεί το ροζ ρουζ να μην είναι το πλέον καλοκαιρινό χρώμα, ωστόσο είναι μια πολύ καλή επιλογή αν έχετε λευκή επιδερμίδα. Για να κάνετε το ροζ ρουζ σας να δείχνει πιο καλοκαιρινό, επιλέξτε ένα με κόκκους λάμψης. Πολύ καλό αποτέλεσμα δίνουν και τα compact ρουζ αρκεί να τα δουλέψετε σωστά με τις άκρες των δαχτύλων σας και να κάνετε σωστό σβήσιμο.

Σκούρες επιδερμίδες: Όσο μαυρίζετε τόσο πρέπει να καταφεύγετε σε κοραλί και ροζ- κοραλί τόνους ρουζ. Αν, λοιπόν, η επιδερμίδα σας δείχνει τροπική υποκύψτε σε αυτά τα χρώματα και «ντύστε

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X