Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Η Ελλάδα με έχει εντυπωσιάσει»
Την ικανοποίησή της για την πρόοδο της Ελλάδας, εξέφρασε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, τονίζοντας ότι είναι εντυπωσιασμένη από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η χώρα μας για τη δημοσιονομική εξυγίανση.Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο δρόμο της ανάκαμψης. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός της Ελλάδας μπορεί και να είναι πλεονασματικός στα τέλη του τρέχοντος έτους, μολονότι χρειάζεται να γίνουν ακόμη πολλά στον τομέα των μεταρρυθμίσεων."Εντυπωσιάζομαι όταν βλέπω την Ελλάδα από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για την αποκατάσταση των δημοσιονομικών της χώρας. Είναι εξαιρετικά πιθανό στα τέλη του 2013 η Ελλάδα να διαθέτει πρωτογενές πλεόνασμα, γεγονός που αποτελεί ένα καταπληκτικό επίτευγμα

«Η Ελλάδα με έχει εντυπωσιάσει»

Την ικανοποίησή της για την πρόοδο της Ελλάδας, εξέφρασε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, τονίζοντας ότι είναι εντυπωσιασμένη από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η χώρα μας για τη δημοσιονομική εξυγίανση.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο δρόμο της ανάκαμψης. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός της Ελλάδας μπορεί και να είναι πλεονασματικός στα τέλη του τρέχοντος έτους, μολονότι χρειάζεται να γίνουν ακόμη πολλά στον τομέα των μεταρρυθμίσεων.

«Εντυπωσιάζομαι όταν βλέπω την Ελλάδα από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για την αποκατάσταση των δημοσιονομικών της χώρας. Είναι εξαιρετικά πιθανό στα τέλη του 2013 η Ελλάδα να διαθέτει πρωτογενές πλεόνασμα, γεγονός που αποτελεί ένα καταπληκτικό επίτευγμα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X