Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τραγωδία στην Κίνα
Περισσότεροι από 30 άνθρωποι καταπλακώθηκαν από τόνους λάσπης ύστερα από κατολίσθηση στην επαρχία Σιτσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, επικαλούμενο τοπικούς αξιωματούχους. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, την οποία επικαλέστηκε το Νέα Κίνα, η κατολίσθηση σημειώθηκε στο Ζονγκσίνγκ εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν την περιοχή. Από τις καταρρακτώσεις βροχές έχει πληγεί τις τελευταίες ημέρες ένα μεγάλο μέρος της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του Πεκίνου. Η επαρχία Σιτσουάν, είναι μια ορεινή περιοχή στην οποία σημειώνονται συχνά κατολισθήσεις κατά την εποχή των βροχών. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τραγωδία στην Κίνα

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι καταπλακώθηκαν από τόνους λάσπης ύστερα από κατολίσθηση στην επαρχία Σιτσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, επικαλούμενο τοπικούς αξιωματούχους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, την οποία επικαλέστηκε το Νέα Κίνα, η κατολίσθηση σημειώθηκε στο Ζονγκσίνγκ εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν την περιοχή.

Από τις καταρρακτώσεις βροχές έχει πληγεί τις τελευταίες ημέρες ένα μεγάλο μέρος της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του Πεκίνου. Η επαρχία Σιτσουάν, είναι μια ορεινή περιοχή στην οποία σημειώνονται συχνά κατολισθήσεις κατά την εποχή των βροχών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X