Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μήνυμα Ρεν για την ελληνική οικονομία
O εκπρόσωπος του Ολι Ρεν υπενθύμισε σήμερα προηγούμενη απόφαση του Eurogroup σύμφωνα με την οποία, εφόσον η Ελλάδα παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα στα τέλη του 2013 τότε η Ευρωζώνη, θα μπορούσε να εξετάσει τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την περαιτέρω διασφάλιση της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους. Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση, κατά την τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, για τη βιωσιμότητα του ελληνικού προγράμματος και το ενδεχόμενο να χρειαστεί περαιτέρω χρηματοδότηση, ο Σαϊμον Ο' Κόνορ τόνισε ότι αρμοδιότητα της Επιτροπής είναι να προωθεί την εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος, υπογραμμίζοντας ότι τα ζητήματα της χρηματοδότησής του έχουν αποσαφηνιστεί με την απόφαση του Eurogroup της 27ης Νοεμβρίου. Ωστόσο, όπως είπε χαρακτηριστικά, "δεν είμαστε ακόμη εκεί και δεν μπορώ να δω τη γυάλινη σφαίρα για το τι θα συμβεί στο μέλλον". ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μήνυμα Ρεν για την ελληνική οικονομία

O εκπρόσωπος του Ολι Ρεν υπενθύμισε σήμερα προηγούμενη απόφαση του Eurogroup σύμφωνα με την οποία, εφόσον η Ελλάδα παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα στα τέλη του 2013 τότε η Ευρωζώνη, θα μπορούσε να εξετάσει τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την περαιτέρω διασφάλιση της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση, κατά την τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, για τη βιωσιμότητα του ελληνικού προγράμματος και το ενδεχόμενο να χρειαστεί περαιτέρω χρηματοδότηση, ο Σαϊμον Ο’ Κόνορ τόνισε ότι αρμοδιότητα της Επιτροπής είναι να προωθεί την εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος, υπογραμμίζοντας ότι τα ζητήματα της χρηματοδότησής του έχουν αποσαφηνιστεί με την απόφαση του Eurogroup της 27ης Νοεμβρίου.

Ωστόσο, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν είμαστε ακόμη εκεί και δεν μπορώ να δω τη γυάλινη σφαίρα για το τι θα συμβεί στο μέλλον».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X