Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απόπειρα δολοφονίας κτηνοτρόφου
Ένας 33χρονος κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε από άγνωστο, σήμερα το πρωί στο ποιμνιοστάσιό του στο δήμο Αμαρίου Ρεθύμνου. Την ώρα που ο 33χρονος εργαζόταν στην κτηνοτροφική του μονάδα, στο Άνω Μέρος Αμαρίου, αντιλήφθηκε έναν άνδρα με καλυμμένο το πρόσωπο του, ο οποίος -χωρίς να του πει τίποτε- τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στο λαιμό και το χέρι και τράπηκε σε φυγή. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείου του Ρεθύμνου όπου μετά τις πρώτες βοήθειες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Εξετάζει δε το ενδεχόμενο η απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου να αφορά παλιά οικογενειακή ιστορία. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απόπειρα δολοφονίας κτηνοτρόφου

Ένας 33χρονος κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε από άγνωστο, σήμερα το πρωί στο ποιμνιοστάσιό του στο δήμο Αμαρίου Ρεθύμνου. Την ώρα που ο 33χρονος εργαζόταν στην κτηνοτροφική του μονάδα, στο Άνω Μέρος Αμαρίου, αντιλήφθηκε έναν άνδρα με καλυμμένο το πρόσωπο του, ο οποίος -χωρίς να του πει τίποτε- τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στο λαιμό και το χέρι και τράπηκε σε φυγή.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείου του Ρεθύμνου όπου μετά τις πρώτες βοήθειες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Εξετάζει δε το ενδεχόμενο η απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου να αφορά παλιά οικογενειακή ιστορία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X