Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συγκέντρωση έξω από τα στούντιο της «Δ.Τ.»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα ιδιωτικά στούντιο από τα οποία εκπέμπει από το πρωί της Τετάρτης η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (ΕΔΤ) στη λεωφόρο Μαρκοπούλου στην Παιανία, κάνουν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έχουν απευθύνει κάλεσμα σε Σωματεία και εργαζόμενους να πλαισιώσουν δυναμικά τη σημερινή τους κινητοποίηση. Η ΕΣΗΕΑ εξήγγειλε για σήμερα στάση εργασίας από τη 1 έως τις 6 το απόγευμα στα ιδιωτικά κανάλια. Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τονίζουν μεταξύ άλλων: "Ένα μήνα η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει μαύρο- σκοταδισμό. Ένα μήνα η κυβέρνηση παρανομεί και προσπαθεί να τρομοκρατήσει. Ένα μήνα η κυβέρνηση μέσα από τα "συνεργαζόμενα

Συγκέντρωση έξω από τα στούντιο της «Δ.Τ.»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα ιδιωτικά στούντιο από τα οποία εκπέμπει από το πρωί της Τετάρτης η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (ΕΔΤ) στη λεωφόρο Μαρκοπούλου στην Παιανία, κάνουν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έχουν απευθύνει κάλεσμα σε Σωματεία και εργαζόμενους να πλαισιώσουν δυναμικά τη σημερινή τους κινητοποίηση. Η ΕΣΗΕΑ εξήγγειλε για σήμερα στάση εργασίας από τη 1 έως τις 6 το απόγευμα στα ιδιωτικά κανάλια.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τονίζουν μεταξύ άλλων: «Ένα μήνα η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει μαύρο- σκοταδισμό. Ένα μήνα η κυβέρνηση παρανομεί και προσπαθεί να τρομοκρατήσει. Ένα μήνα η κυβέρνηση μέσα από τα «συνεργαζόμενα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X