Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έπαινοι Μόντι στη Μέρκελ
"Με σωστή δόση ηγείται η Άγγελα Μέρκελ" εκτιμά ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι και επισημαίνει ότι στην περίπτωση της Ελλάδας "είχε έναν ξεκάθαρο ηγετικό ρόλο, ακόμη και όταν πολλοί την κατηγορούσαν ότι κινήθηκε πολύ αργά".Ο κ. Μόντι, σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Der Handelsblatt, αν και παραδέχεται ότι αυτή η κριτική εν μέρει δικαιολογείται, υποστηρίζει ωστόσο ότι, "αν είχαμε επιλύσει πολύ ταχύτερα την κρίση, ίσως κάποιες χώρες να μην είχαν εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά τους τόσο δραστικά και να επανέρχονταν γρήγορα σε παλαιές πρακτικές".Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας προειδοποιεί ακόμη για τον κίνδυνο εξασθένησης του μεταρρυθμιστικού ζήλου στην Ιταλία, δικαιολογεί τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνησή του και επαινεί την καγκελάριο Μέρκελ για τον ρόλο της στην αντιμετώπιση της κρίσης.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έπαινοι Μόντι στη Μέρκελ

«Με σωστή δόση ηγείται η Άγγελα Μέρκελ» εκτιμά ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι και επισημαίνει ότι στην περίπτωση της Ελλάδας «είχε έναν ξεκάθαρο ηγετικό ρόλο, ακόμη και όταν πολλοί την κατηγορούσαν ότι κινήθηκε πολύ αργά».

Ο κ. Μόντι, σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Der Handelsblatt, αν και παραδέχεται ότι αυτή η κριτική εν μέρει δικαιολογείται, υποστηρίζει ωστόσο ότι, «αν είχαμε επιλύσει πολύ ταχύτερα την κρίση, ίσως κάποιες χώρες να μην είχαν εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά τους τόσο δραστικά και να επανέρχονταν γρήγορα σε παλαιές πρακτικές».

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας προειδοποιεί ακόμη για τον κίνδυνο εξασθένησης του μεταρρυθμιστικού ζήλου στην Ιταλία, δικαιολογεί τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνησή του και επαινεί την καγκελάριο Μέρκελ για τον ρόλο της στην αντιμετώπιση της κρίσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X