Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεν συζητά χορήγηση δανείου στην Αίγυπτο το ΔΝΤ
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν συζητά επί του παρόντος τον ενδεχόμενο δανεισμό της Αιγύπτου με τη μεταβατική κυβέρνηση της χώρας και η τελική απόφασή του για το αν θα εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία θα καθοριστεί από τις εκτιμήσεις της διεθνούς κοινότητας. Το Ταμείο διαπραγματευόταν τη χορήγηση δανείου ύψους 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κάιρο πριν από την απομάκρυνση του εκλεγμένου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από το στρατό, την περασμένη εβδομάδα. Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι "όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις

Δεν συζητά χορήγηση δανείου στην Αίγυπτο το ΔΝΤ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν συζητά επί του παρόντος τον ενδεχόμενο δανεισμό της Αιγύπτου με τη μεταβατική κυβέρνηση της χώρας και η τελική απόφασή του για το αν θα εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία θα καθοριστεί από τις εκτιμήσεις της διεθνούς κοινότητας.

Το Ταμείο διαπραγματευόταν τη χορήγηση δανείου ύψους 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κάιρο πριν από την απομάκρυνση του εκλεγμένου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από το στρατό, την περασμένη εβδομάδα.

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι «όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X