Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Σύλληψη» ενός 5χρονου Παλαιστίνιου
Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει ο ισραηλινός στρατός μετά την προσαγωγή ενός 5χρονου Παλαιστίνιου με το αιτιολογικό ότι έθετε σε κίνδυνο τους περαστικούς επειδή πετούσε πέτρες. Την Πέμπτη η ισραηλινή οργάνωση για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων B'tselem έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με ένα επεισόδιο που σημειώθηκε δύο ημέρες νωρίτερα στη Χεβρώνα, στη Δυτική Όχθη. Στις εικόνες διακρίνεται ένα αγόρι να κλαίει. Το παιδί συνοδεύεται από έναν ενήλικο Παλαιστίνιο και οδηγείται από τους Ισραηλινούς στρατιώτες σε ένα τζιπ. "Ένας ανήλικος εντοπίστηκε να πετάει πέτρες σε ένα δρόμο της Χεβρώνας και, με τον τρόπο αυτό, έθετε σε κίνδυνο τους περαστικούς

«Σύλληψη» ενός 5χρονου Παλαιστίνιου

Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει ο ισραηλινός στρατός μετά την προσαγωγή ενός 5χρονου Παλαιστίνιου με το αιτιολογικό ότι έθετε σε κίνδυνο τους περαστικούς επειδή πετούσε πέτρες.

Την Πέμπτη η ισραηλινή οργάνωση για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων B’tselem έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με ένα επεισόδιο που σημειώθηκε δύο ημέρες νωρίτερα στη Χεβρώνα, στη Δυτική Όχθη. Στις εικόνες διακρίνεται ένα αγόρι να κλαίει. Το παιδί συνοδεύεται από έναν ενήλικο Παλαιστίνιο και οδηγείται από τους Ισραηλινούς στρατιώτες σε ένα τζιπ.

«Ένας ανήλικος εντοπίστηκε να πετάει πέτρες σε ένα δρόμο της Χεβρώνας και, με τον τρόπο αυτό, έθετε σε κίνδυνο τους περαστικούς

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X