Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Trnovacko: Λίμνη σε σχήμα καρδιάς!
Η λίμνη Trnovačko είναι γνωστή για το παράδοξο σχήμα της που μοιάζει με τεράστια καρδιά γεμάτη γαλαζοπράσινο νερό. Βρίσκεται στο Sutjeska National Park στο βόρειο τμήμα του Μαυροβουνίου, σε υψόμετρο 1.517 μέτρων. Στη βάση μιας κοιλάδας που περιβάλλεται από βραχώδεις λοφοσειρές, η λίμνη Trnovačko είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για ντόπιους και ξένους, ενώ θεωρείται ένα από τα ιδανικότερα σημεία για ορειβασία, περπάτημα και κατασκήνωση. Τα νερά που κατεβαίνουν από τις λοφοσειρές Maglič, Volujak και Bioc καταλήγουν στη λίμνη, ενώ στη βόρεια πλευρά της δεσπόζει το δάσος Vratnice. Από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία της χώρας και εξαιτίας του σχήματος της λίμνης ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα.Διαβάστε περισσότερα στο perierga.gr

Trnovacko: Λίμνη σε σχήμα καρδιάς!

Η λίμνη Trnovačko είναι γνωστή για το παράδοξο σχήμα της που μοιάζει με τεράστια καρδιά γεμάτη γαλαζοπράσινο νερό. Βρίσκεται στο Sutjeska National Park στο βόρειο τμήμα του Μαυροβουνίου, σε υψόμετρο 1.517 μέτρων. Στη βάση μιας κοιλάδας που περιβάλλεται από βραχώδεις λοφοσειρές, η λίμνη Trnovačko είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για ντόπιους και ξένους, ενώ θεωρείται ένα από τα ιδανικότερα σημεία για ορειβασία, περπάτημα και κατασκήνωση.

Τα νερά που κατεβαίνουν από τις λοφοσειρές Maglič, Volujak και Bioc καταλήγουν στη λίμνη, ενώ στη βόρεια πλευρά της δεσπόζει το δάσος Vratnice. Από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία της χώρας και εξαιτίας του σχήματος της λίμνης ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα.

Διαβάστε περισσότερα στο perierga.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X