Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ζητούν απελευθέρωση του Μοχάμεντ Μόρσι
Οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν χθες τον αιγυπτιακό στρατό και τη μεταβατική κυβέρνηση της Αιγύπτου να απελευθερώσουν τον ανατραπέντα πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση από τις 3 Ιουλίου. Η Ουάσινγκτον συμφωνεί με την έκκληση της Γερμανίας για την απελευθέρωση του Μόρσι και καταθέτει το ίδιο αίτημα, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Πσάκι.Η εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι βρίσκονται σε τακτική επαφή με όλους τους εκπροσώπους της αιγυπτιακής κοινωνίας. Τις τελευταίες ημέρες η Πσάκι είχε καταδικάσει κατ' επανάληψη τις "αυθαίρετες συλλήψεις

Ζητούν απελευθέρωση του Μοχάμεντ Μόρσι

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν χθες τον αιγυπτιακό στρατό και τη μεταβατική κυβέρνηση της Αιγύπτου να απελευθερώσουν τον ανατραπέντα πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση από τις 3 Ιουλίου. Η Ουάσινγκτον συμφωνεί με την έκκληση της Γερμανίας για την απελευθέρωση του Μόρσι και καταθέτει το ίδιο αίτημα, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Πσάκι.

Η εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι βρίσκονται σε τακτική επαφή με όλους τους εκπροσώπους της αιγυπτιακής κοινωνίας.

Τις τελευταίες ημέρες η Πσάκι είχε καταδικάσει κατ’ επανάληψη τις "αυθαίρετες συλλήψεις

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X