Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προτιμά το 4-4-2 στο φιλικό
Ποιους παίκτες θα επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα με την Ζνόιμο ο Χουμπ Στέφενς Ενδεκάδα για το απογευματινό φιλικό με την Ζνόιμο "έδειξε" ο Χουμπ Στέφενς το πρωί του Σαββάτου, με τον Ολλανδό να σκέφτεται να παίξει ο ΠΑΟΚ με 4-4-2. Συγκεκριμένα ο Γλύκος αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ και οι Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ και Κίτσιου στην άμυνα. Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς και Ολίσε στη μεσαία γραμμή (Τζιόλης και Λάζαρ για την ακρίβεια θα είναι στο κέντρο) και στην επίθεση οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης. Αυτή η ενδεκάδα δούλεψε σε στημένες φάσεις με τον Λοκχόφ και οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Να σημειωθεί πως ο Κιόσε έκανε ατομικό πρόγραμμα. ΠΗΓΗ sport24.gr

Προτιμά το 4-4-2 στο φιλικό

Ποιους παίκτες θα επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα με την Ζνόιμο ο Χουμπ Στέφενς

 

Ενδεκάδα για το απογευματινό φιλικό με την Ζνόιμο «έδειξε» ο Χουμπ Στέφενς το πρωί του Σαββάτου, με τον Ολλανδό να σκέφτεται να παίξει ο ΠΑΟΚ με 4-4-2.

Συγκεκριμένα ο Γλύκος αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ και οι Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ και Κίτσιου στην άμυνα.

 

Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς και Ολίσε στη μεσαία γραμμή (Τζιόλης και Λάζαρ για την ακρίβεια θα είναι στο κέντρο) και στην επίθεση οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Αυτή η ενδεκάδα δούλεψε σε στημένες φάσεις με τον Λοκχόφ και οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Να σημειωθεί πως ο Κιόσε έκανε ατομικό πρόγραμμα.

 

ΠΗΓΗ sport24.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X