Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μαρινάκη, με λένε Σαββίδη, έρχομαι να σε δείρω!
Το πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα. Το πρωτάθλημα το’χει στην τσέπη ο Μαρινάκης, δεν το διεκδικεί, το’χει παρμένο πριν καν ξεκινήσει. Και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη αμφισβητεί το δικαίωμα του Μαρινάκη που την έχει δει υπερΚόκκαλης. Εγώ δεν παραχωρώ ούτε ένα πρωτάθλημα.Θυμίζω ότι ο Κόκκαλης έδωσε δύο πρωταθλήματα. Ένα στον Τζίγγερ το 2004 κι ένα άλλο στον Πατέρα το 2010. Όχι! Δεν τα ξέρω εγώ αυτά, σου λέει ο πρόεδρος του Ολυμπικού. Ξεχάστε τα.  Κάθε χρόνο είναι δικό μου.Ο Ιβάν από μπάλλα είναι χαίρετε. Τρία πουλάκια, ας είχε ομάδα στη Ρωσία. Για να πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίξει φρόνιμα. Όχι νταηλίκια. Όχι έρχομαι να στις βρέξω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό.ΠΑΟΚ είσαι, οι πάντες έχουν ξεχάσει πότε πήρες πρωτάθλημα τον περασμένο αιώνα. Και τολμάς να αυθαδιάζεις στον πρώτο της πιάτσας. «Κάτσε εκεί που είσαι, θα ’ρθω να σου δείξω!». Όχι, ρε μεγάλε. Δεν πάει έτσι η δουλειά.Σαν και τον άλλονα που τελικά το κατάφερε το κορίτσι, και την άλλη μέρα το ’βγαλε παράρτημα. «Την πήδηξα την Σούλα».πηγη gazzetta.gr

Μαρινάκη, με λένε Σαββίδη, έρχομαι να σε δείρω!

Το πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα. Το πρωτάθλημα το’χει στην τσέπη ο Μαρινάκης, δεν το διεκδικεί, το’χει παρμένο πριν καν ξεκινήσει. Και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη αμφισβητεί το δικαίωμα του Μαρινάκη που την έχει δει υπερΚόκκαλης. Εγώ δεν παραχωρώ ούτε ένα πρωτάθλημα.

Θυμίζω ότι ο Κόκκαλης έδωσε δύο πρωταθλήματα. Ένα στον Τζίγγερ το 2004 κι ένα άλλο στον Πατέρα το 2010. Όχι! Δεν τα ξέρω εγώ αυτά, σου λέει ο πρόεδρος του Ολυμπικού. Ξεχάστε τα.  Κάθε χρόνο είναι δικό μου.

Ο Ιβάν από μπάλλα είναι χαίρετε. Τρία πουλάκια, ας είχε ομάδα στη Ρωσία. Για να πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίξει φρόνιμα. Όχι νταηλίκια. Όχι έρχομαι να στις βρέξω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

ΠΑΟΚ είσαι, οι πάντες έχουν ξεχάσει πότε πήρες πρωτάθλημα τον περασμένο αιώνα. Και τολμάς να αυθαδιάζεις στον πρώτο της πιάτσας. «Κάτσε εκεί που είσαι, θα ’ρθω να σου δείξω!». Όχι, ρε μεγάλε. Δεν πάει έτσι η δουλειά.

Σαν και τον άλλονα που τελικά το κατάφερε το κορίτσι, και την άλλη μέρα το ’βγαλε παράρτημα. «Την πήδηξα την Σούλα».

πηγη gazzetta.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X