Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αποκλεισμένο το υπουργείο οικονομικών
Δημοτικοί αστυνομικοί έχουν αποκλείσει της εισόδους του υπουργείου οικονομικών. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την ΚΕΔΕ. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα Νωρίτερα μηχανοκίνητη πορεία έξω από τη Βουλή και την Ηρώδου Αττικού έκαναν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ το μεσημέρι. Σε μικρή απόσταση από το Μέγαρο Μαξίμου αστυνομικοί τούς εμπόδισαν να συνεχίσουν την πορεία τους και προς στιγμήν στο σημείο επικράτησε ένταση. Νωρίτερα, δημοτικοί αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού και στη συνέχεια πέρασαν από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. Τετ α τετ στελεχών της ΝΔ με δημοτικούς αστυνομικούς

Αποκλεισμένο το υπουργείο οικονομικών

Δημοτικοί αστυνομικοί έχουν αποκλείσει της εισόδους του υπουργείου οικονομικών. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την ΚΕΔΕ. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα

Νωρίτερα μηχανοκίνητη πορεία έξω από τη Βουλή και την Ηρώδου Αττικού έκαναν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ το μεσημέρι.

Σε μικρή απόσταση από το Μέγαρο Μαξίμου αστυνομικοί τούς εμπόδισαν να συνεχίσουν την πορεία τους και προς στιγμήν στο σημείο επικράτησε ένταση.

Νωρίτερα, δημοτικοί αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού και στη συνέχεια πέρασαν από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.

Τετ α τετ στελεχών της ΝΔ με δημοτικούς αστυνομικούς

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X