Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Για κακουργήματα διώκονται Διώτης – Καπελέρης
Για κακουργήματα πρόκειται να βρεθούν κατηγορούμενοι οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης και Γιάννης Καπελέρης για τους χειρισμούς τους στη λίστα Λαγκάρντ.Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Διώτης διώκεται για απιστία στην υπηρεσία και υπεξαγωγή εγγράφου σε βαθμό κακουργήματος αναφορικά με την υπόθεση της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ. Ο Γιάννης Καπελέρης αντιμετωπίζει δίωξη για το κακούργημα της απιστίας στην υπηρεσία.Η υπόθεση για τους δυο κατηγορούμενους παραπέμπεται σε τακτικό ανακριτή. Για τη συνεργάτιδα του Γ. Διώτη Γαλάτεια Μανέ ο εισαγγελέας ζητά να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.Για τους συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου που περιλαμβάνονται στη λίστα, ο φορολογικός έλεγχος συνεχίζεται.

Για κακουργήματα διώκονται Διώτης – Καπελέρης

Για κακουργήματα πρόκειται να βρεθούν κατηγορούμενοι οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης και Γιάννης Καπελέρης για τους χειρισμούς τους στη λίστα Λαγκάρντ.

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Διώτης διώκεται για απιστία στην υπηρεσία και υπεξαγωγή εγγράφου σε βαθμό κακουργήματος αναφορικά με την υπόθεση της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ. Ο Γιάννης Καπελέρης αντιμετωπίζει δίωξη για το κακούργημα της απιστίας στην υπηρεσία.

Η υπόθεση για τους δυο κατηγορούμενους παραπέμπεται σε τακτικό ανακριτή. Για τη συνεργάτιδα του Γ. Διώτη Γαλάτεια Μανέ ο εισαγγελέας ζητά να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Για τους συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου που περιλαμβάνονται στη λίστα, ο φορολογικός έλεγχος συνεχίζεται.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X