Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Καφετέριες με κατσίκες η νέα μόδα στο Τόκιο
Μετά τις καφετέριες με γάτες, για τους λάτρεις των χνουδωτών τετράποδων, άνοιξε στο Τόκιο το πρώτο καφέ με κατσίκες.Το καφέ φιλοξενεί δυο κατσίκες με τις οποίες οι επισκέπτες παίζουν, ενώ μπορούν ακόμα να τις βγάλουν και για βόλτα. Η ιδιοκτήτρια της καφετέριας έφερε τις κατσίκες, εν ονόματι σέρι και σοκολά, στο κατάστημα πριν τρία χρόνια με την ελπίδα ότι θα προσέλκυαν φιλόζωους πελάτες. Οι πελάτες επισκέπτονται τις κατσίκες στο μαντρί τους ή τις βγάζουν βόλτα με το λουρί τους. "Όταν ζεις σε μια πόλη σαν το Τόκιο τα μέρη που μπορείς να δεις ζώα είναι πάρα πολύ μακριά και σπάνια έχεις τον χρόνο για πας

Καφετέριες με κατσίκες η νέα μόδα στο Τόκιο

Μετά τις καφετέριες με γάτες, για τους λάτρεις των χνουδωτών τετράποδων, άνοιξε στο Τόκιο το πρώτο καφέ με κατσίκες.Το καφέ φιλοξενεί δυο κατσίκες με τις οποίες οι επισκέπτες παίζουν, ενώ μπορούν ακόμα να τις βγάλουν και για βόλτα.

Η ιδιοκτήτρια της καφετέριας έφερε τις κατσίκες, εν ονόματι σέρι και σοκολά, στο κατάστημα πριν τρία χρόνια με την ελπίδα ότι θα προσέλκυαν φιλόζωους πελάτες.

Οι πελάτες επισκέπτονται τις κατσίκες στο μαντρί τους ή τις βγάζουν βόλτα με το λουρί τους.

«Όταν ζεις σε μια πόλη σαν το Τόκιο τα μέρη που μπορείς να δεις ζώα είναι πάρα πολύ μακριά και σπάνια έχεις τον χρόνο για πας

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X