Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Yahoo ετοιμάζει δική της υπηρεσία video
Μετά το Tumblr, το Alike, το Stamped, το Snip.it, το Summly και άλλες εταιρίες, φαίνεται πως η Yahoo συνεχίζει την επιθετική της πολιτική εξαγοράζοντας εταιρίες οι οποίες είναι σχετικά δημοφιλείς στο κοινό μήπως και μπορέσει και κλέψει κόσμο από τους μεγάλους ανταγωνιστές της που δεν είναι άλλοι από το Facebook και την Google.Έτσι λοιπόν προχώρησε στην εξαγορά της εφαρμογής Qwiki, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν αυτόματα ταινίες μικρού μήκους αξιοποιώντας εικόνες, βίντεο και μουσικά αποσπάσματα.Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έδωσε η Yahoo όμως σύμφωνα με το BBC, το κόστος ήταν μεταξύ 40 έως 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η Yahoo ετοιμάζει δική της υπηρεσία video

Μετά το Tumblr, το Alike, το Stamped, το Snip.it, το Summly και άλλες εταιρίες, φαίνεται πως η Yahoo συνεχίζει την επιθετική της πολιτική εξαγοράζοντας εταιρίες οι οποίες είναι σχετικά δημοφιλείς στο κοινό μήπως και μπορέσει και “κλέψει” κόσμο από τους μεγάλους ανταγωνιστές της που δεν είναι άλλοι από το Facebook και την Google.

Έτσι λοιπόν προχώρησε στην εξαγορά της εφαρμογής Qwiki, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν αυτόματα ταινίες μικρού μήκους αξιοποιώντας εικόνες, βίντεο και μουσικά αποσπάσματα.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έδωσε η Yahoo όμως σύμφωνα με το BBC, το κόστος ήταν μεταξύ 40 έως 50 εκατομμύρια δολάρια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X