Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Γεννημένος σκορερ ο Νέτσιντ»
Αναλυτικά τα όσα είπε για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τόμας Νέτσιντ: «Τον ξέρουμε όλοι. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει. Είναι σκορερ. Αυτό που λέμε εκτελεστής. Πάντα είναι επικίνδυνος. Όταν τον είδα στην Εθνική ήταν πολύ καλός. Πάντα πηγαίνει πολύ καλά.Αν μπορεί να κάνει καριέρα στην Ελλάδα:«Μπορεί να παίξει στην Ελλάδα. Δεν ήταν πολύ γρήγορος αλλά έχει γρήγορη σκέψη και μπορεί να ανταποκριθεί στην Ελλάδα. Ξέρει να βρει την κατάλληλη θέση στην μεγάλη περιοχή. Έχει το γκολ. Είναι έτοιμος και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα»Αν μπορεί να τον παρομοιάσει με ένα παίκτη από Ελλάδα: «Είναι δύσκολο να πω. Είναι στυλ Κωνσταντίνου αλλά αυτός είναι πιο ψηλός.Για τον Στέφενς: «Τον ξέρω αλλά όχι προσωπικά. Έχει μεγάλη ιστορία. Όπου και αν πήγε, πήγε καλά ξέρει τι κάνει. Είναι προπονητής που μπορεί να κάνει την διαφορά».πηγη sportdog.gr

«Γεννημένος σκορερ ο Νέτσιντ»

Αναλυτικά τα όσα είπε για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τόμας Νέτσιντ:
«Τον ξέρουμε όλοι. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει. Είναι σκορερ. Αυτό που λέμε εκτελεστής. Πάντα είναι επικίνδυνος. Όταν τον είδα στην Εθνική ήταν πολύ καλός. Πάντα πηγαίνει πολύ καλά.

Αν μπορεί να κάνει καριέρα στην Ελλάδα:

«Μπορεί να παίξει στην Ελλάδα. Δεν ήταν πολύ γρήγορος αλλά έχει γρήγορη σκέψη και μπορεί να ανταποκριθεί στην Ελλάδα. Ξέρει να βρει την κατάλληλη θέση στην μεγάλη περιοχή. Έχει το γκολ. Είναι έτοιμος και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα»

Αν μπορεί να τον παρομοιάσει με ένα παίκτη από Ελλάδα:
«Είναι δύσκολο να πω. Είναι στυλ Κωνσταντίνου αλλά αυτός είναι πιο ψηλός.

Για τον Στέφενς:
«Τον ξέρω αλλά όχι προσωπικά. Έχει μεγάλη ιστορία. Όπου και αν πήγε, πήγε καλά ξέρει τι κάνει. Είναι προπονητής που μπορεί να κάνει την διαφορά».

 

πηγη sportdog.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X