Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Η Επίδαυρος είναι ένα μεγάλο όνειρο»
Η Πηνελόπη Πλάκα είναι μια ηθοποιός που την γνωρίσαμε τηλεοπτικά από το σίριαλ του ΑΝΤ1 Είναι στιγμες. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό YOU για τo αν είναι όνειρό της να παίξει σε παράσταση της Επιδαύρου. Ενα από τα όνειρα των ηθοποιών είναι να παίξουν σε μια παράσταση στην Επίδαυρο. Ισχύει και για σένα αυτό; Η Επίδαυρος είναι ένα μεγάλο όνειρο, μια μεγάλη καταξίωση, αλλά δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα. Χρειάζομαι πολλή δουλειά για κάτι τέτοιο. Ποιος ξέρει, μπορεί σε μερικά χρόνια να γίνει κι αυτό, δήλωσε η ηθοποιός.

«Η Επίδαυρος είναι ένα μεγάλο όνειρο»

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι μια ηθοποιός που την γνωρίσαμε τηλεοπτικά από το σίριαλ του ΑΝΤ1 “Είναι στιγμες”. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “YOU” για τo αν είναι όνειρό της να παίξει σε παράσταση της Επιδαύρου.

“‘Ενα από τα όνειρα των ηθοποιών είναι να παίξουν σε μια παράσταση στην Επίδαυρο. Ισχύει και για σένα αυτό;”

“Η Επίδαυρος είναι ένα μεγάλο όνειρο, μια μεγάλη καταξίωση, αλλά δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα. Χρειάζομαι πολλή δουλειά για κάτι τέτοιο. Ποιος ξέρει, μπορεί σε μερικά χρόνια να γίνει κι αυτό”, δήλωσε η ηθοποιός.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X