Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προβάδισμα χωρίς αυτοδυναμία
Προβάδισμα με ελαφρά κάμψη των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και πάλι με τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP) δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας INSA για την εφημερίδα Bild. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η CDU συγκεντρώνει 43%, μια μονάδα κάτω από την προηγούμενη έρευνα, ενώ η FDP παραμένει σταθερή στο όριο εισόδου στην Βουλή, με 5%. Οι Σοσιαλδημοκράτες παραμένουν στο 26%, ενώ οι Πράσινοι κερδίζουν μία μονάδα και φθάνουν στο 15%, με την Αριστερά να κερδίζει επίσης μία μονάδα και να ανεβαίνει στο 8%. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προβάδισμα χωρίς αυτοδυναμία

Προβάδισμα με ελαφρά κάμψη των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και πάλι με τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP) δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας INSA για την εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η CDU συγκεντρώνει 43%, μια μονάδα κάτω από την προηγούμενη έρευνα, ενώ η FDP παραμένει σταθερή στο όριο εισόδου στην Βουλή, με 5%.

Οι Σοσιαλδημοκράτες παραμένουν στο 26%, ενώ οι Πράσινοι κερδίζουν μία μονάδα και φθάνουν στο 15%, με την Αριστερά να κερδίζει επίσης μία μονάδα και να ανεβαίνει στο 8%.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X