Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σπάει μια παράδοση η Κέιτ
Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέζα Μέι αποκάλυψε χθες ότι δεν θα παραβρεθεί στον επικείμενο τοκετό της πριγκίπισσας Κέιτ διότι κατά την άποψή της δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται η παράδοση που επιβάλει την παρουσία υπουργών κατά τη γέννηση των μελών της βασιλικής οικογένειας.Για αιώνες, ήταν υποχρεωτικό να παραβρίσκεται ένας υπουργός στους τοκετούς των βασιλισσών και πριγκιπισσών, ώστε στο μέλλον να μην δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον απατεώνα να διεκδικεί την ανάρρησή του στο θρόνο."Μέχρι και πρόσφατα, ήταν επιβεβλημένο να παρίστανται οι υπουργοί Εσωτερικών στους τοκετούς. Νομίζω ότι αυτό έγινε όταν γεννήθηκε η Μεγαλειότητά της

Σπάει μια παράδοση η Κέιτ

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέζα Μέι αποκάλυψε χθες ότι δεν θα παραβρεθεί στον επικείμενο τοκετό της πριγκίπισσας Κέιτ διότι κατά την άποψή της δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται η παράδοση που επιβάλει την παρουσία υπουργών κατά τη γέννηση των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Για αιώνες, ήταν υποχρεωτικό να παραβρίσκεται ένας υπουργός στους τοκετούς των βασιλισσών και πριγκιπισσών, ώστε στο μέλλον να μην δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον απατεώνα να διεκδικεί την ανάρρησή του στο θρόνο.

«Μέχρι και πρόσφατα, ήταν επιβεβλημένο να παρίστανται οι υπουργοί Εσωτερικών στους τοκετούς. Νομίζω ότι αυτό έγινε όταν γεννήθηκε η Μεγαλειότητά της

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X