Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βλέπει Νταβούτογλου
Την πρώτη του συνάντηση θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Άγκυρα, έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο κ. Νταβούντογλου, κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Βενιζέλου. Στην ατζέντα των συζητήσεων θα είναι εκτός από τα διμερή θέματα, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο με επίκεντρο τη Συρία και την Αίγυπτο, αλλά και το Κυπριακό, καθώς οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Βλέπει Νταβούτογλου

Την πρώτη του συνάντηση θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Άγκυρα, έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο κ. Νταβούντογλου, κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Βενιζέλου.

Στην ατζέντα των συζητήσεων θα είναι εκτός από τα διμερή θέματα, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο με επίκεντρο τη Συρία και την Αίγυπτο, αλλά και το Κυπριακό, καθώς οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X