Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βέτο της ΝΔ για τις αποζημιώσεις στην ΕΡΤ
Νέα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκύπτει ξαφνικά, στο παρά πέντε της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, με μερίδα του ΠΑΣΟΚ να αντιδρά στην απόσυρση του άρθου 108 για τις αποζημιώσεις των απολυμένων από την ΕΡΤ. Το πρόβλημα πάντως φέρεται να υπερκεράζεται με την δέσμευση το άρθρο να έρθει επαναδιατυπωμένο από τον ίδιο τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή στην συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη νέα Δημόσια Ραδιοτηλεόραση την Παρασκευή.Στο άκουσμα της προσωρινής έστω απόσυρσης του άρθρου 108 από το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται τα μεσάνυχτα, φέρονται να αντέδρασαν έντονα χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις κατά την έξοδό τους από την αίθουσα της Ολομέλειας τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι κ.κ. Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Κουτσούκος και Μιχάλης Κασσής.Την ίδια ώρα, ανεβαίνοντας στο βήμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, έκανε λόγο για "παράσταση

Βέτο της ΝΔ για τις αποζημιώσεις στην ΕΡΤ

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκύπτει ξαφνικά, στο παρά πέντε της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, με μερίδα του ΠΑΣΟΚ να αντιδρά στην απόσυρση του άρθου 108 για τις αποζημιώσεις των απολυμένων από την ΕΡΤ. Το πρόβλημα πάντως φέρεται να υπερκεράζεται με την δέσμευση το άρθρο να έρθει επαναδιατυπωμένο από τον ίδιο τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή στην συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη νέα Δημόσια Ραδιοτηλεόραση την Παρασκευή.

Στο άκουσμα της προσωρινής έστω απόσυρσης του άρθρου 108 από το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται τα μεσάνυχτα, φέρονται να αντέδρασαν έντονα χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις κατά την έξοδό τους από την αίθουσα της Ολομέλειας τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι κ.κ. Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Κουτσούκος και Μιχάλης Κασσής.

Την ίδια ώρα, ανεβαίνοντας στο βήμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, έκανε λόγο για "παράσταση

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X