Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γ.Σταθάκης: Ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα του μέτρου
Για αποσπασματικότητα κάνει λόγο ο υπεύθυνος ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης σχολιάζοντας την κυβερνητική εξαγγελία για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Παράλληλα θέτει και τρια ερωτηματικά σχετικά με τα αποτελέσματα του μέτρου που υλοποιείται στο μέσο της τουριστικής περιόδου. Όπως σημειώνει:"Πρώτον, είναι ακατανόητοι οι λόγοι για τους οποίους το μέτρο ανακοινώνεται στη μέση, και όχι στην έναρξη, της τουριστικής περιόδου.Δεύτερον, η αναφορά ότι η ρύθμιση είναι πιλοτική στερείται περιεχομένου καθώς τίθεται υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορέσει άμεσα να έχει απόδοση στα φορολογικά έσοδα του δημοσίου.Τρίτον, ο χρόνος εφαρμογής του μέτρου στη μέση της τουριστικής σεζόν δεν θα συμβάλει στην επιθυμητή μείωση των τιμών για τον καταναλωτή

Γ.Σταθάκης: Ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα του μέτρου

Για αποσπασματικότητα κάνει λόγο ο υπεύθυνος ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης σχολιάζοντας την κυβερνητική εξαγγελία για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Παράλληλα θέτει και τρια ερωτηματικά σχετικά με τα αποτελέσματα του μέτρου που υλοποιείται στο μέσο της τουριστικής περιόδου.

Όπως σημειώνει:

«Πρώτον, είναι ακατανόητοι οι λόγοι για τους οποίους το μέτρο ανακοινώνεται στη μέση, και όχι στην έναρξη, της τουριστικής περιόδου.

Δεύτερον, η αναφορά ότι η ρύθμιση είναι πιλοτική στερείται περιεχομένου καθώς τίθεται υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορέσει άμεσα να έχει απόδοση στα φορολογικά έσοδα του δημοσίου.

Τρίτον, ο χρόνος εφαρμογής του μέτρου στη μέση της τουριστικής σεζόν δεν θα συμβάλει στην επιθυμητή μείωση των τιμών για τον καταναλωτή

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X