Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Για τα μάτια σας μόνο!
Άντρες έτοιμοι για όλα και μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να υποστηρίζουν ότι εντυπωσιάζονται από το μυαλό και το χιούμορ ενός άντρα όμως είναι βέβαιο ότι οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί θα τραβήξουν την προσοχή ακόμα και της πιο αδιάφορης στην παραλία. Το περιοδικό ΟΚ! εντόπισε και φωτογράφησε τους δέκα πιο καλογυμνασμένους και επώνυμους Έλληνες οι οποίοι αποκάλυψαν πιο είναι το μυστικό το άψογης φόρμας τους αλλά και πολλά από τα μυστικά της διατροφής τους.Ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, 30 ετών, αποκαλύπτει ότι η γυμναστική, τα μικρά γεύματα αλλά και το πολύ νερό είναι το μυστικό του. Στα 38 του ο Γιάννης Σπαλιάρας εξακολουθεί να έχει εντυπωσιακό σώμα το οποίο διατηρεί με γυμναστική...πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν στερείται αποκλειστικά τίποτα, δηλώνει ο Κώστας Σόμμερ που επιδίδεται στο ποδοβόλεϊ για να διατηρεί τη φόρμα του.Ο Μηδενιστής σε περιόδους "σκληρής

Για τα μάτια σας μόνο!

Άντρες έτοιμοι για όλα και μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να υποστηρίζουν ότι εντυπωσιάζονται από το μυαλό και το χιούμορ ενός άντρα όμως είναι βέβαιο ότι οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί θα τραβήξουν την προσοχή ακόμα και της πιο αδιάφορης στην παραλία. Το περιοδικό ΟΚ! εντόπισε και φωτογράφησε τους δέκα πιο καλογυμνασμένους και επώνυμους Έλληνες οι οποίοι αποκάλυψαν πιο είναι το μυστικό το άψογης φόρμας τους αλλά και πολλά από τα μυστικά της διατροφής τους.

Ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, 30 ετών, αποκαλύπτει ότι η γυμναστική, τα μικρά γεύματα αλλά και το πολύ νερό είναι το μυστικό του. Στα 38 του ο Γιάννης Σπαλιάρας εξακολουθεί να έχει εντυπωσιακό σώμα το οποίο διατηρεί με γυμναστική…πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν στερείται αποκλειστικά τίποτα, δηλώνει ο Κώστας Σόμμερ που επιδίδεται στο ποδοβόλεϊ για να διατηρεί τη φόρμα του.

Ο Μηδενιστής σε περιόδους "σκληρής

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X