Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κινητικότητα για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι
Ως ένα πολύ σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση υλοποίησης του έργου του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου χαρακτηρίζεται η λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου του Κτηματολογικού Γραφείου για την ταυτοποίηση των ακινήτων που θα απαλλοτριωθούν εν όψει κατασκευής του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου και των συνοδών οδικών κόμβων. Την ανακοίνωση της λειτουργίας του Κτηματολογικού Γραφείου στο Καστέλλι Πεδιάδος, ανακοίνωσαν σήμερα στη διάρκεια συνάντησής τους στο Καστέλλι, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Ζαχαρίας Καλογεράκης και ο διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων ( ΕΥΔΕ) του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Καρνέσης. Ο κ. Καρνέσης που διευθύνει την υπηρεσία για τις μελέτες και τη δημοπράτηση του έργου του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου, ήρθε σήμερα στο Καστέλλι, προκειμένου να εγκαταστήσει τις δύο ανάδοχες εταιρείες που έχουν αναλάβει την κτηματογράφηση της περιοχής και ήδη έχουν στη διάθεσή τους, τους αεροφωτογραφικούς χάρτες της περιοχής. Το Γραφείο Κτηματογράφησης όπως ανακοινώθηκε, θα είναι εγκατεστημένο σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο δήμος Μινώα Πεδιάδας για το σκοπό αυτό κάτω από την πλατεία "Μεϊντάνι

Κινητικότητα για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι

Ως ένα πολύ σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση υλοποίησης του έργου του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου χαρακτηρίζεται η λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου του Κτηματολογικού Γραφείου για την ταυτοποίηση των ακινήτων που θα απαλλοτριωθούν εν όψει κατασκευής του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου και των συνοδών οδικών κόμβων.

Την ανακοίνωση της λειτουργίας του Κτηματολογικού Γραφείου στο Καστέλλι Πεδιάδος, ανακοίνωσαν σήμερα στη διάρκεια συνάντησής τους στο Καστέλλι, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Ζαχαρίας Καλογεράκης και ο διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων ( ΕΥΔΕ) του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Καρνέσης.

Ο κ. Καρνέσης που διευθύνει την υπηρεσία για τις μελέτες και τη δημοπράτηση του έργου του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου, ήρθε σήμερα στο Καστέλλι, προκειμένου να εγκαταστήσει τις δύο ανάδοχες εταιρείες που έχουν αναλάβει την κτηματογράφηση της περιοχής και ήδη έχουν στη διάθεσή τους, τους αεροφωτογραφικούς χάρτες της περιοχής.

Το Γραφείο Κτηματογράφησης όπως ανακοινώθηκε, θα είναι εγκατεστημένο σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο δήμος Μινώα Πεδιάδας για το σκοπό αυτό κάτω από την πλατεία «Μεϊντάνι

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X