Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Φωτιά στον κόμβο των Ισθμίων
Αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων από το 1ο έως το 6ο χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού - Επιδαύρου, που είχε διακοπεί νωρίτερα σήμερα το βράδυ, για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της φωτιάς που καίει στην περιοχή. Εν τω μεταξύ σε ύφεση είναι η φωτιά που εξελίσσεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή στον Κάβο Ισθμίων και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, από όλη την Πελοπόννησο επιχειρούν να την θέσουν υπό έλεγχο. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Φωτιά στον κόμβο των Ισθμίων

Αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων από το 1ο έως το 6ο χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού – Επιδαύρου, που είχε διακοπεί νωρίτερα σήμερα το βράδυ, για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της φωτιάς που καίει στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ σε ύφεση είναι η φωτιά που εξελίσσεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή στον Κάβο Ισθμίων και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, από όλη την Πελοπόννησο επιχειρούν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X