Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ασκήσεις ενδυνάμωσης στη θάλασσα
Αφού έχετε μπει στη θάλασσα και απολαμβάνετε το μπάνιο σας, μπορείτε ανενόχλητες και δίχως να βιάζεστε να κάνετε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιών και κοιλιακής χώρας, κάτω από το νερό.Η πίεση που ασκείται από το νερό σας βοηθά να κάνετε πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά τις ασκήσεις σας, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τη δροσιά της θάλασσας. Ξεκινήστε λοιπόν, κάνοντας ποδήλατο μέσα στο νερό σιγά- σιγά μετρώντας μέχρι το εκατό και στη συνέχεια, επαναλάβετε δύο ίδια σετ ασκήσεων.Έπειτα, γυμνάζετε την κοιλιά, ασκώντας πίεση με τα χέρια σας και το νερό και πιο συγκεκριμένα, έχετε παράλληλα τα τις παλάμες σας στη κοιλιά σας και με σταθερές κινήσεις, σπρώχνετε τα χέρια σας προς τη πλευρά της κοιλιάς. Έτσι, νιώθετε τη κοιλιά σας να σφίγγει και μετράτε ταυτόχρονα μέχρι το πενήντα, επαναλαμβάνοντας δύο ίδια σετ.Αυτές τις ασκήσεις στη θάλασσα, μπορείτε να τις εντάξετε στο καθημερινό σας μπάνιο στη θάλασσα και θα δείτε ότι απόλαυση και γυμναστική συνδυάζονται περίφημα!ΠΗΓΗ: iatronet.gr

Ασκήσεις ενδυνάμωσης στη θάλασσα

Αφού έχετε μπει στη θάλασσα και απολαμβάνετε το μπάνιο σας, μπορείτε ανενόχλητες και δίχως να βιάζεστε να κάνετε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιών και κοιλιακής χώρας, κάτω από το νερό.

Η πίεση που ασκείται από το νερό σας βοηθά να κάνετε πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά τις ασκήσεις σας, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τη δροσιά της θάλασσας. Ξεκινήστε λοιπόν, κάνοντας ποδήλατο μέσα στο νερό σιγά- σιγά μετρώντας μέχρι το εκατό και στη συνέχεια, επαναλάβετε δύο ίδια σετ ασκήσεων.

Έπειτα, γυμνάζετε την κοιλιά, ασκώντας πίεση με τα χέρια σας και το νερό και πιο συγκεκριμένα, έχετε παράλληλα τα τις παλάμες σας στη κοιλιά σας και με σταθερές κινήσεις, σπρώχνετε τα χέρια σας προς τη πλευρά της κοιλιάς. Έτσι, νιώθετε τη κοιλιά σας να σφίγγει και μετράτε ταυτόχρονα μέχρι το πενήντα, επαναλαμβάνοντας δύο ίδια σετ.

Αυτές τις ασκήσεις στη θάλασσα, μπορείτε να τις εντάξετε στο καθημερινό σας μπάνιο στη θάλασσα και θα δείτε ότι απόλαυση και γυμναστική συνδυάζονται περίφημα!

ΠΗΓΗ: iatronet.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X