Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Τζον Κέρι στον προσφυγικό καταυλισμό του Ζαατάρι στην Ιορδανία
Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι επισκέφθηκε σήμερα τον καταυλισμό Ζαατάρι στην Ιορδανία, ο οποίος φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες σύρους πρόσφυγες, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Ο Κέρι πέταξε με ελικόπτερο πάντω από εκατοντάδες σκηνές και προκατασκευασμένα οικήματα στην έρημο, περίπου 20 χιλιόμετρα από τα συριακά σύνορα.Ο αμερικανός αξιωματούχος συναντήθηκε στη συνέχεια με τον Κίλιαν Κλάινσμιντ, Υπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και με πρόσφυγες. Κάποιοι από αυτούς εξέφρασαν την οργή τους για την αδυναμία της διεθνούς κοινότητας να σταματήσει την αιματοχυσία στη Συρία και ζήτησαν από τον Κέρι την επιβολή ζωνών απαγόρευσης των πτήσεων, την παρεμπόδιση της προώθησης όπλων από το Ιράν και της άφιξης μαχητών της Χεζμπολάχ στη Συρία.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Τζον Κέρι στον προσφυγικό καταυλισμό του Ζαατάρι στην Ιορδανία

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι επισκέφθηκε σήμερα τον καταυλισμό Ζαατάρι στην Ιορδανία, ο οποίος φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες σύρους πρόσφυγες, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο Κέρι πέταξε με ελικόπτερο πάντω από εκατοντάδες σκηνές και προκατασκευασμένα οικήματα στην έρημο, περίπου 20 χιλιόμετρα από τα συριακά σύνορα.

Ο αμερικανός αξιωματούχος συναντήθηκε στη συνέχεια με τον Κίλιαν Κλάινσμιντ, Υπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και με πρόσφυγες. Κάποιοι από αυτούς εξέφρασαν την οργή τους για την αδυναμία της διεθνούς κοινότητας να σταματήσει την αιματοχυσία στη Συρία και ζήτησαν από τον Κέρι την επιβολή ζωνών απαγόρευσης των πτήσεων, την παρεμπόδιση της προώθησης όπλων από το Ιράν και της άφιξης μαχητών της Χεζμπολάχ στη Συρία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X