Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το Ιράν δεν πληρώνει τα δάνειά του
Το Ιράν δεν έχει καταβάλει οποιαδήποτε πληρωμή των δανείων που έχει λάβει από την Παγκόσμια Τράπεζα για περισσότερους από έξι μήνες, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Τράπεζα, μία ακόμα ένδειξη, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς, ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην εγχώρια οικονομία. Η κυβέρνηση του Ιράν αντιμετωπίζει ένα συνδυασμό κακής δημοσιονομικής διαχείρισης και οικονομικών κυρώσεων που του έχουν επιβληθεί σχετικά με το επίμαχο ζήτημα του πυρηνικού του προγράμματος, αναφέρει το Ρόιτερς. Η χώρα έχει πληγεί, το τελευταίο έτος, τόσο από την απότομη αύξηση των τιμών, όσο και από το μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε ότι έχει τοποθετήσει τα δάνεια του Ιράν σε μια μη "παραγωγική κατάσταση

Το Ιράν δεν πληρώνει τα δάνειά του

Το Ιράν δεν έχει καταβάλει οποιαδήποτε πληρωμή των δανείων που έχει λάβει από την Παγκόσμια Τράπεζα για περισσότερους από έξι μήνες, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Τράπεζα, μία ακόμα ένδειξη, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς, ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην εγχώρια οικονομία.

Η κυβέρνηση του Ιράν αντιμετωπίζει ένα συνδυασμό κακής δημοσιονομικής διαχείρισης και οικονομικών κυρώσεων που του έχουν επιβληθεί σχετικά με το επίμαχο ζήτημα του πυρηνικού του προγράμματος, αναφέρει το Ρόιτερς. Η χώρα έχει πληγεί, το τελευταίο έτος, τόσο από την απότομη αύξηση των τιμών, όσο και από το μεγάλο ποσοστό ανεργίας.

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε ότι έχει τοποθετήσει τα δάνεια του Ιράν σε μια μη «παραγωγική κατάσταση

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X