Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τι πρέπει να κάνεις αν ματώσει η μύτη σου;
Ρινορραγία είναι η απώλεια αίματος από κάποιο ή από πολλά αγγεία που υπάρχουν στη μύτη. Πρόκειται για μια συχνή κατάσταση (υπολογίζεται ότι το 10 με 12% των ανθρώπων έχουν ένα επεισόδιο επίσταξης στην διάρκεια της ζωής τους). Οι συχνότερες ηλικίες που πάσχουν από ρινορραγίες είναι 15-25 ετών και 45-65 ετών. Τα περισσότερα άτομα αντιμετωπίζουν την κατάσταση χωρίς να καταφύγουν σε κάποιον ιατρό. Μερικές φορές ωστόσο η ρινορραγία είναι σοβαρή και απαιτεί επείγουσα αντιμετώπιση στο νοσοκομείο.Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Τι πρέπει να κάνεις αν ματώσει η μύτη σου;

Ρινορραγία είναι η απώλεια αίματος από κάποιο ή από πολλά αγγεία που υπάρχουν στη μύτη. Πρόκειται για μια συχνή κατάσταση (υπολογίζεται ότι το 10 με 12% των ανθρώπων έχουν ένα επεισόδιο επίσταξης στην διάρκεια της ζωής τους). Οι συχνότερες ηλικίες που πάσχουν από ρινορραγίες είναι 15-25 ετών και 45-65 ετών. Τα περισσότερα άτομα αντιμετωπίζουν την κατάσταση χωρίς να καταφύγουν σε κάποιον ιατρό. Μερικές φορές ωστόσο η ρινορραγία είναι σοβαρή και απαιτεί επείγουσα αντιμετώπιση στο νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X